Pastele carbonara sunt o reteta ingaduitoare, dar surprinzator de simpla. Facuta cu pancetta (sau bacon) si mult parmezan, aceasta reteta dureaza doar 30 de minute pentru a fi pregatita de la inceput pana la sfarsit!
Pastele carbonara sunt un preparat culinar italian, foarte apreciat in intreaga lume, care isi trage numele de la cuvantul “carbone” (carbune), datorita aspectului.
Paste carbonara
Reteta de paste carbonara este foarte simpla si are ca ingrediente de baza oua, branza parmezan, bacon sau pancetta, piper negru si paste, de obicei tagliatelle sau spaghetti.
Pentru a pregati aceasta reteta, se incepe prin fiertul pastelor in apa cu sare. In timpul fierberii, se pregateste sosul carbonara, care se face prin calirea bucatelor de bacon sau pancetta intr-o tigaie adanca, pana cand devin crocante si aurii.
Se adauga apoi ouale batute in tigaie, alaturi de branza parmezan rasa si piper negru proaspat macinat, amestecand continuu pentru a se ingrosa si a se omogeniza sosul.
Atunci cand pastele sunt fierte “al dente”, acestea sunt transferate in tigaie, unde se amesteca cu sosul carbonara, astfel incat sa se imbrace uniform in acesta.
Este important sa se amestece cu grija, pentru a nu se praji ouale si a nu se obtine un sos de carbonara care este prea uscat sau cu aspect de omleta.
Pastele carbonara sunt de obicei servite cu un strat generos de branza parmezan rasa deasupra, adaugandu-se la final, inainte de a fi servite, patrunjel proaspat tocat sau marar, pentru un gust proaspat si aromat.
Aceste paste sunt o alegere excelenta pentru o cina rapida si delicioasa, care ii va satisface pe toti cei care iubesc pastele cremoase si aromate.
Paste carbonara reteta
Paste carbonara reteta simpla va este prezentata de Fuzzy in randurile de mai jos:
Ingrediente
1 lingura ulei de masline extravirgin sau unt nesarat
1/2 kg pancetta sau bacon taiat gros, taiat cubulete
1 pana la 2 catei de usturoi, tocati, aproximativ 1 lingurita (optional)
3 pana la 4 oua intregi
1 cana parmezan ras sau branza pecorino
1 kilogram spaghete ( sau fettuccine)
sare kosher si piper negru proaspat macinat dupa gust
Instructiuni
Puneti o oala mare cu apa cu sare la fiert (1 lingura de sare pentru fiecare 2 litri de apa).
Pancetta sau baconul si usturoiul se calesc: in timp ce apa ajunge la fiert, incalziti uleiul de masline sau untul intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati baconul sau pancetta si gatiti incet pana devine crocant. Adaugati usturoiul (daca este folosit) si gatiti inca un minut, apoi opriti focul si puneti pancetta si usturoiul intr-un castron mare.
Bateti ouale si jumatate din branza: intr-un castron mic, bateti ouale si amestecati aproximativ jumatate din branza. Odata ce apa a ajuns la fierbere, adaugati pastele uscate si gatiti, neacoperit, la fierbere. Se amesteca pastele cu pancetta sau bacon. Cand pastele sunt al dente (inca putin tari, nu moi), folositi clesti pentru a le muta in bolul cu slanina si usturoi. Rezervati o parte din apa pentru paste.
Mutati rapid pastele din oala in bol, deoarece doriti ca pastele sa fie fierbinti. Caldura pastelor este cea care va incalzi suficient ouale pentru a crea un sos cremos. Aruncati totul pentru a se combina, lasand pastele sa se raceasca suficient pentru a nu face ouale sa se coaguleze cand le amestecati.
Adaugati ouale batute cu branza si amestecati rapid pentru a se combina inca o data. Adaugati sare dupa gust.
Trucul pentru a face o carbonara de succes?
Amestecati rapid ouale in paste care ar trebui sa fie suficient de fierbinti pentru a „gati” oul pentru a face un sos, dar nu atat de fierbinte incat sa se coaguleze.
Obtinerea corecta a carbonarei poate necesita putina practica, asa ca nu dispera daca sosul tau carbonara este putin cocolosit prima data cand il faci.
Unii oameni adauga smantana la carbonara lor. Nu este traditional, dar cu siguranta puteti face acest lucru si faceti un sos si mai cremos pentru paste.
Ce este Carbonara, de fapt?
Carbonara este una dintre cele patru paste clasice ale Romei (cacio e pepe, amatriciana si gricia sunt celelalte). Exista o multime de teorii despre posibilele sale origini, inclusiv:
- A fost inventat de carbonari italieni (lucratori ai carbunelui) care au pregatit vasul pe lopetile pe foc.
- Numele se refera la piperul negru macinat din vas, care seamana cu pete de carbune ( carbone inseamna carbune in italiana).
- A fost o casatorie a traditiilor dintre soldatii americani din Italia in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si ratiile lor de slanina si oua cu preparatele locale cu paste.
Ceea ce distinge carbonara de alte feluri de mancare cu paste este tehnica sa de a combina ouale, branza tare, carnea de porc si piperul negru intr-un sos bogat si matasos.
Sfaturi pentru a face cea mai buna carbonara
Frumusetea acestui fel de mancare consta in simplitatea sa, dar poate fi nevoie de putina practica pentru a-l obtine exact.
- Pregatiti-va din timp: asigurati-va ca aveti toate ingredientele si echipamentele pregatite de la inceput.
- Caliti ouale: lucrul rapid dupa scurgerea pastelor este esential pentru a avea succes. Pentru a simplifica lucrurile, puneti la gata ouale batute intr-un castron si adaugati rapid cateva linguri de apa fierbinte pentru a gati pastele si pentru a le tempera. Acest lucru nu le va permite sa se coaguleze.
- Utilizati branza de inalta calitate: Pentru acest fel de mancare, este esential sa folositi parmezan real, de inalta calitate.
Pancetta vs Bacon
In mod traditional, carbonara este facuta cu guanciale, o carne curata cu aroma puternica din centrul Italiei, care este facuta din guancia de porc. Desi este posibil sa gasiti guanciale la unele piete de specialitate, pancetta sau baconul sunt mult mai usor de gasit. Pancetta si baconul sunt ambele facute din burta de porc, dar pancetta este cu sare si uscata in timp ce baconul este afumat. De obicei, pot fi folosite interschimbabil, dar, in mod natural, pancetta va avea o aroma sarata, in timp ce baconul va fi afumat.
Paste carbonara ingrediente
Pastele carbonara sunt un preparat culinar popular de origine italiana, cu o reteta simpla si cu un gust delicios. Cele mai importante ingrediente pentru prepararea pastelor carbonara sunt:
Paste – Se pot folosi orice tip de paste, insa cele mai frecvente sunt spaghetele sau linguinele. Este important sa se aleaga paste cu o forma lunga si subtire, care sa poata fi impregnate bine cu sosul carbonara.
Oua – Oul este un ingredient esential al pastelor carbonara, care ajuta la formarea sosului cremos si bogat. De obicei, se folosesc doar galbenusurile de ou, care sunt batute impreuna cu smantana si parmezanul ras.
Bacon sau pancetta – Felii subtiri de bacon sau pancetta sunt folosite in reteta traditionala de paste carbonara. Este important sa se aleaga bacon sau pancetta de calitate, cu o textura ferma si un gust intens.
Parmezan ras – Parmezanul ras fin este folosit pentru a da sosului un gust sarat si savuros. In loc de parmezan, se pot folosi si alte tipuri de branza, cum ar fi pecorino sau grana padano.
Smantana – Unele retete traditionale de paste carbonara nu includ smantana in sos, insa aceasta poate fi folosita pentru a adauga o textura mai cremoasa si pentru a reduce gustul intens al oului.
Sare si piper – Sarea si piperul sunt condimentele principale folosite pentru a adauga gust sosului de paste carbonara. Este important sa se adauge sare si piper dupa gust, astfel incat sa se obtina o savoare echilibrata.
In general, pastele carbonara sunt un preparat culinar simplu, care se bazeaza pe cateva ingrediente principale, dar care poate fi imbunatatit prin folosirea de ingrediente de calitate si prin ajustarea gustului in functie de preferintele personale.
Paste carbonara cu smantana
Pentru a gati paste carbonara cu smantana si bacon trebuie doar sa urmati instructiunile de mai jos:
Ingrediente
250 gr spaghete
100 gr bacon
200 gr smantana
50 gr parmezan ras
2 galbenusuri
1 lingura unt
Instructiuni
Intr-un vas incingem untul, apoi punem bacon-ul si il lasam sa se rumeneasca pana devine usor crocant.
Intr-un castron, amestecam smantana cu galbenusurile si parmezanul ras fin pana la omogenizare. Eu am folosit parmegiano regiano, care a fost suficient de sarat, astfel incat nu a mai fost nevoie sa adaug sare. Dupa gust, puteti adauga sare si piper.
Adaugam sosul obtinut peste bacon si dam in unul-doua clocote. Dupa aceea, il lasam deoparte.
In timp ce pregatim sosul, punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le scurgem si le punem in sosul fierbinte, amestecandu-le bine.
Pastele se servesc fierbinti si, daca doriti, puteti adauga parmezan ras deasupra.
Paste carbonara Jamila
Aveti nevoie de:
Ingrediente
160-200 g paste
120 g guanciale
2 linguri generoase de parmezan sau pecorino
sare
piper negru
1-2 linguri ulei de masline
2 oua intregi
1 galbenus
Instructiuni
Incepem prin a fierbe spaghetele si pastele in conformitate cu instructiunile de pe ambalaj. Pentru fiecare litru de apa, punem o lingurita de sare si o aducem la fierbere. Cand apa clocoteste, adaugam spaghetele, dar nu toate deodata; le tinem stranse in mijloc si le dam drumul pentru a se deschide ca o floare. Nu adaugam ulei in apa!
Guanciale este obrazul sau falca porcului conservat in sare si condimente specifice, apoi uscat, dar nu afumat. Pentru paste carbonara, nu trebuie folosita afumatura, iar daca guanciale nu este disponibil, se poate folosi pancetta, care provine din zona burtii porcului. Guanciale se taie in felii groase si apoi in cubulete mari. Acestea se prajesc in tigaie, dar trebuie sa aiba o anumita dimensiune pentru a nu se topi. Daca se taie prea subtire, se va pierde din aroma si grasimea va iesi la prajire.
Pentru a pregati sosul pentru paste carbonara, se adauga 1-2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta mai incapatoare, cu pereti mai inalti. Uleiul face sosul mai cremos si catifelat. Se adauga cubuletele de guanciale si se prajesc la foc mediu timp de circa 4-5 minute.
Intre timp, se ia un castron incapator in care se sparg ouale intregi si galbenusul. Acestea se amesteca usor cu un tel, astfel incat sa se omogenizeze albusul cu galbenusul. Nu se bat spuma! Se adauga parmezanul ras sau pecorino si piperul proaspat macinat.
Nu adaugam parmezanul pana cand ouale nu se ingroasa. Compozitia de oua trebuie sa curga usor, iar nici sare nu se adauga, deoarece atat guanciale, cat si branza sunt sarate. In plus, pastele fierb in apa sarata. Pentru a face sosul cremos, se mai adauga un galbenus in plus.
Spaghetele fierte al dente se scot din apa clocotita dupa 8 minute si se adauga in tigaia cu guanciale prajita, care inca este pe foc. Se stinge focul si se amesteca bine cu clesti speciali. Pastele nu se spala, ci se pun direct din oala in care au fiert. Pastrati o ceasca buna din apa in care au fiert pastele, pentru ca avem nevoie de ea mai tarziu!
Nu puneti tigaia inapoi pe foc! Nu dorim sa mancam omleta, ci paste cu un sos cremos si catifelat. Ouale batute cu branza rasa se toarna peste pastele din tigaie si se amesteca delicat. Se pot pune si 1-2 polonice de apa fierbinte in care au fiert pastele pentru a obtine un sos si mai cremos.
In final, se poate adauga o lingura de patrunjel tocat marunt sau alte ierburi aromatice, dupa preferinta. Pastele carbonara sunt servite imediat, calde, pentru a se putea savura pe deplin aroma si textura lor.
Este important sa respecti reteta si ingredientele specifice pentru a obtine un gust autentic si delicios. De asemenea, atentia la detalii si la etapele de preparare sunt cheia pentru un rezultat perfect.
Paste carbonara cu smantana lichida
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de:
Ingrediente
Pentru fiert spaghetele: 200 gr Spaghete Barilla nr. 5
2 L apa pentru fiert spaghetele
20 gr sare de mare neiodata
Pentru calit speck-ul: 60 gr Speck felii subtiri de 1 mm
25 gr unt President 82%
2 catei usturoi mari sau 3 mici
3 gr ceapa alba (aceeasi cantitate ca usturoiul)
Pentru sosul Carbonara :
2 galbenusuri de oua mari
125 ml smantana dulce de gatit LaDorna 23%
30 gr parmezan ras Parmigiano Regiano
15 gr gorgonzola
70 ml apa de la paste
piper proaspat rasnit
Pentru garnisit :
parmezan proaspat ras
piper proaspat rasnitat
Instructiuni
Pentru a face spaghetele carbonara cu smantana, primul pas este sa punem apa la fiert, dupa care adaugam sarea si pastele. Intr-un bol, amestecam cele doua galbenusuri cu smantana lichida, parmezan ras, gorgonzola si piper proaspat rasnit pentru a pregati sosul carbonara. Intr-o tigaie la foc mediu, topim untul si adaugam feliile de speck taiate in fasii subtiri, pe care le calim pana se rumenesc.
Dupa jumatate de timp, adaugam usturoiul zdrobit si ceapa, si le mai lasam 2 minute pe foc. Cand timpul de fierbere a pastelor expira, le strecuram si le adaugam in tigaie peste speck. Dam focul la minim, apoi adaugam sosul peste spaghete si amestecam continuu timp de 3-4 minute, pana cand sosul devine mai consistent si formeaza o crema pe fundul tigaii. Pentru a finaliza, decoram farfuria cu putin parmezan ras si piper proaspat. Aceasta reteta simpla de spaghete carbonara cu smantana lichida este delicioasa si usor de pregatit.
Sos paste carbonara
Sosul pentru paste carbonara este un sos cremos, bogat in proteine si plin de arome. Reteta originala de sos carbonara este compusa doar din cateva ingrediente simple, dar importante, care il fac atat de delicios: oua, parmezan, smantana si bacon sau pancetta.
Pentru a prepara sosul carbonara, este important sa folositi ingrediente de calitate si sa respectati cu strictete reteta pentru a obtine cel mai bun rezultat.
Ingrediente
2 galbenusuri de ou
60 ml smantana lichida
75 g parmezan ras
100 g bacon sau pancetta taiata in cubulete sau fasii subtiri
patrunjel tocat pentru decor (optional)
sare si piper negru proaspat macinat
Instructiuni
Intr-un bol mediu, amestecati galbenusurile de ou cu smantana lichida si parmezanul ras pana se obtine o compozitie omogena.
Intr-o tigaie, prajiti baconul sau pancetta la foc mediu pana devine crocant si isi elibereaza grasimea. Adaugati amestecul de ou, smantana si parmezan in tigaie si amestecati bine.
Continuati sa gatiti sosul la foc mic, amestecand incontinuu, pana cand acesta incepe sa se ingroase si sa devina cremos. Este important sa amestecati constant pentru a evita coagularea oului.
In final, adaugati sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust.
Sosul carbonara este acum gata pentru a fi adaugat peste pastele fierbinti si amestecat bine pentru a combina aromele. Adaugati patrunjel tocat pentru decor, daca doriti.
Reteta de sos carbonara este usor de preparat si poate fi personalizata in functie de preferintele culinare ale fiecaruia. Daca sunteti vegetarian sau preferati variantele mai sanatoase, puteti inlocui baconul cu ciuperci sau cu tofu afumat, iar smantana cu frisca vegetala sau cu iaurt grecesc.
Paste carbonara la cuptor
Pentru pregatirea de paste carbonara la cuptor, aveti mai jos toate detaliile:
Ingrediente
paste tip penne 350 g
galbenus de ou 4 buc
smantana lichida 500 ml
bacon afumat 300 g
cascaval 300 g
parmezan ras 50 g
sare si piper
Instructiuni
Pentru a prepara aceasta reteta, incepeti prin a taia 300 de grame de bacon in bucati mici. Apoi, puneti baconul intr-o tigaie pe foc mediu si gatiti-l timp de aproximativ 5-6 minute sau pana se rumeneste frumos. Daca baconul nu este prea gras, adaugati putin ulei.
Intr-o oala, puneti la fiert 2 litri de apa. Cand apa incepe sa fiarba, adaugati 350 de grame de paste Penne si o jumatate de lingurita de sare. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti apa si clatiti-le cu apa rece. Lasati pastele la o parte.
Intr-un castron, puneti 500 de ml de smantana lichida si 4 galbenusuri. Amestecati bine cu un tel, apoi condimentati cu sare si piper macinat. Amestecati din nou pana se incorporeaza bine condimentele si obtineti o compozitie omogena.
Puneti pastele intr-un vas pentru cuptor, apoi turnati compozitia de smantana peste ele. Amestecati de cateva ori, astfel incat pastele sa se combine bine cu sosul de smantana. Nivelati uniform. Presarati 100 de grame de cascaval ras deasupra pastelor.
Bagati vasul la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. Optional, puteti rasni piper proaspat deasupra pastelor pentru o aroma mai intensa.
Paste carbonara cu pui
Aceasta reteta este una delicioasa si foarte satioasa. Pentru a o pregati aveti nevoie de:
Ingrediente
400 gr paste penne rigate
100 gr paste fusilli
300 gr smantana
80 gr parmezan
praf de sare
1 lingurita piper macinat
2 linguri ulei de masline
200 gr piept de pui
Paste carbonara fara ou
Pasta carbonara fara oua este un fel de mancare extrem de popular, usor de preparat si se poate gasi in aproape orice meniu restaurant. Este cea mai usoara optiune pentru cina atunci cand sunteti obositi sau nu aveti timp. Puteti crea acest fel de mancare cu sunca sau bacon, usturoi proaspat sau uscat, inlocuind ceapa cu ceapa verde si orice fel de branza de parmezan. Nu va limitati imaginatia culinara si incercati noi retete delicioase.
Este important sa retineti ca galbenusul de ou din sosul de carbonara nu primeste tratament termic, deci nu este necesar sa-l folositi daca nu sunteti sigur de calitatea oualor. Gustul felului de mancare nu va fi afectat in mod semnificativ daca nu este folosit.
Ingrediente
150 g paste
120 g bacon sau sunca
50 ml de smantana
1 lingura ulei
1 ceapa
2 catei usturoi
40 g parmezan
sare si piper
verdeata
Instructiuni
Pentru a pregati pasta carbonara fara oua, trebuie sa fierbeti spaghetele timp de 6-8 minute, in functie de recomandarea de pe ambalaj, in apa cu sare. Indepartati coaja de ceapa, clatiti-o si taiati-o in cuburi mici. Prajiti ceapa in ulei vegetal pana devine aurie, apoi adaugati baconul sau sunca taiate in cuburi si usturoiul uscat. Intr-un castron, amestecati branza rasa si smantana.
Transferati spaghetele fierte in tigaia cu bacon si ceapa. Turnati sosul din castron peste spaghete si adaugati sare si piper dupa gust. Amestecati usor si fierbeti timp de aproximativ 1 minut. Serviti pasta carbonara fara oua pe farfurii, presarata cu branza rasa si frunze de ceapa verde taiate fin.
Paste carbonara de post
Pentru o masa delicioasa fara carne, incearca reteta simpla de spaghete carbonara de post/vegane. Chiar daca sosul alb pare dificil de preparat fara lactate, nu este deloc asa! Asadar, indiferent daca tii post sau esti vegan, aceasta reteta este alegerea perfecta.
Ingrediente
160 g spaghete
160 g ciuperci feliate
160 g spanac (optional)
2 catei de usturoi
o mana de patrunjel
Pentru sosul carbonara vegan: 120 g caju
8 linguri lapte de soia
1 lingurita drojdie
sare si piper
Paste carbonara cu smantana si usturoi
Aveti nevoie de:
Ingrediente
1 lingura ulei
300 ml smantana pentru gatit
300 gr paste spaghete
dupa gust sare
dupa gust piper
1 legatura patrunjel
150 gr sunca
6 catei usturoi
dupa gust parmezan
Instructiuni
Intr-o oala mare, punem sa fiarba apa cu sare. Dupa ce apa incepe sa fiarba, adaugam spaghetele si le gatim pana cand sunt fierte. Apoi le luam de pe foc si le scurgem de apa.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, calim timp de doua minute fasii de sunca impreuna cu usturoiul zdrobit fin.
Dupa aceea, adaugam smantana lichida, sare, piper dupa gust si patrunjel tocat marunt. Amestecam bine si lasam sosul sa fiarba.
Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam si spaghetele scurse de apa. Amestecam totul bine si mai lasam spaghetele pe foc mic timp de inca cinci minute, amestecand continuu.
Paste carbonara Gina Bradea
Pentru a pregati aceasta reteta de la Gina Bradea veti avea nevoie de:
Ingrediente
300 g paste (spaghete, tagliatelle, penne)
3 oua sa 2 oua intregi si 2 galbenusuri
150 g guanciale (gusa de porc)
sare
piper proaspat macinat
150 g pecorino romano (branza uscata de oaie)
Instructiuni
Incepem prin taierea gusei de porc (guanciale) in fasii. Este important sa folosim gusa de porc tinuta la saramura, neafumata, pentru a respecta reteta originala.
Incingem o tigaie si prajim gusa de porc fara a adauga ulei. Amestecam gusa de porc pana cand devine rumena si apoi scoatem tigaia de pe foc.
Punem apa pentru paste la fiert si o saram dupa gust. Cand apa clocoteste, adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Nu este necesar sa adaugam ulei in apa deoarece sosul se va lipi mai bine de pasta fara ulei.
Intr-un bol, batem ouale cu un praf de sare si un praf de piper proaspat macinat. Adaugam branza si amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Daca lasam ouale cu sare cateva minute, culoarea lor se va intensifica.
Dupa ce pasta este fiarta, o scurgem bine si o punem inapoi pe foc pentru a se incalzi. Adaugam gusa de porc si amestecam bine, astfel incat grasimea sa se imprastie uniform.
Adaugam ouale batute cu branza in tigaie si amestecam rapid timp de aproximativ doua minute. Este important ca ouale sa ramana lichide, nu trebuie sa se intareasca.
Paste carbonara calorii
Pastele carbonara sunt o specialitate italiana care consta intr-un sos cremos de ou, branza, bacon si piper care este servit cu paste. Aceasta mancare este bogata in calorii datorita continutului sau ridicat de grasimi si carbohidrati.
Caloriile din paste carbonara variaza in functie de dimensiunea portiei si de ingrediente. In medie, o portie de paste carbonara contine aproximativ 500-600 de calorii. Acest numar de calorii este mai mare decat ceea ce ar trebui sa mananci intr-o singura masa, daca incerci sa mentii o dieta echilibrata si sanatoasa.
Sosul de carbonara este realizat din oua, branza, bacon si smantana, iar pastele sunt adesea din faina alba, ceea ce inseamna ca aceasta mancare contine o cantitate semnificativa de carbohidrati. De asemenea, bacon-ul si branza adauga grasimi la preparat, iar cantitatea de grasimi poate varia in functie de ingredientele specifice si de reteta folosita.
Daca doresti sa reduci numarul de calorii din pastele carbonara, exista cateva modificari pe care le poti face. De exemplu, poti utiliza paste din faina integrala, care contin mai putini carbohidrati decat pastele din faina alba. De asemenea, poti inlocui bacon-ul cu sunca sau cu ciuperci pentru a reduce continutul de grasimi. In plus, poti utiliza o alternativa la smantana, cum ar fi smantana de cocos sau laptele de migdale, pentru a reduce continutul de grasimi si calorii.
In concluzie, pastele carbonara sunt o mancare delicioasa, dar bogata in calorii. Daca doresti sa mentii o dieta echilibrata si sanatoasa, este important sa consumi aceasta mancare cu moderatie si sa faci modificari pentru a reduce continutul de calorii si grasimi.
Fuzzy va doreste pofta buna si daca vreti sa serviti si un desert, puteti arunca o privire la cum se pregateste prajitura cu mere.